Machinefabriek Vormatech is erg tevreden met Condacam

 

CADCAM CNC-programmeren CNC

Firma Vormtech te Heeswijk-Dinther werkt sinds 2 jaar met Condacam. Eigenaar Patrick van de Vorstenbosch: “We krijgen steeds meer tekeningen digitaal aangeleverd in 3D formaat, meestal in Step formaat. Dan is een 3D CAM-programmeersysteem onontbeerlijk om je klant goed van dienst te zijn. Met Condacam zijn wij nu in staat complexere onderdelen te frezen en kunnen wij nu ook goedkoper produkten leveren naar onze klanten door de snellere programmeertijd.”
 

vormatech

Produkten geprogrammeerd met Condacam bij Vormatech


 
CNC-Frezer Jorg van den Boogaard:
“Condacam is vrij eenvoudig te bedienen, overzichtelijk, en wat ook erg fijn is, dat het volledig in het Nederlands is.  Door het toepassen van 5 à 6 functies, 2D- en 3D- frees-strategieën, kan ik de meeste onderdelen al vrij snel programmeren.  Met de ingebouwde simulator kan ik dan ook meteen controleren of er geen botsingen optreden met ijlgang en het gereedschap met zijn freeshouder. Ik ben erg tevreden met Condacam, zeker sinds de laatste versie met veel vernieuwingen en verbeteringen.”
 
Patrick van de Vorstenbosch: “We hebben sinds kort een 2e licentie Condacam aangeschaft omdat we zien dat het voor ons een ideaal Cam-programmeersysteem is. En dat ook nog voor een wel heel aantrekkelijke prijs.”