Alle programma’s worden met Condacam gemaakt

 

CNC Frezen 2D 2.5D CAM

Krusing Engineering B.V. is gevestigd in Schiedam en vervaardigt hoofdzakelijk fijnmechanische onderdelen.

Richard Jansen is verantwoordelijk voor de frees-afdeling binnen Krusing: “Drie jaar geleden kochten wij onze 1e licentie CondaCam. Wij gebruikten aanvankelijk Condacam voornamelijk voor gecompliceerde 3D-vormen, en dat ging uitstekend. Toen we verder thuisraakten in Condacam realiseerden we ons dat ook de minder gecompliceerde onderdelen, die we voornamelijk in 3D-files aangeleverd krijgen, snel te programmeren zijn.”

 

cnc frezen 2d 3d onecnc edgecam

 

“We hebben nu een 2e licentie erbij gekocht en standaard worden alle programma’s, tenzij het een paar gaatjes boren betreft, door de frezers met Condacam gemaakt. Het is vrij eenvoudig in te leren, daar het overzichtelijk en eenvoudig te bedienen is. Dat het nederlandstalig is, is mooi meegenomen. Buiten dat is de prijs voor een CAM-systeem met zoveel mogelijkheden erg interessant.”