DTM Products tevreden met Condacam

Fanuc Emco Heidenhain matrijs spuitgieten

DTM Products uit Budel is producent van mobiele inbouw-benodigheden met klanten wereldwijd. In december besloot DTM Products CNC-programmering met Condacam te gaan invullen.

heidenhain fanuc usbpcnc mach3

Doordat de doorlooptijd tijdens de product ontwikkeling veel korter is geworden, was de beslissing om Condacam aan te schaffen een zeer goede investering. Niet alleen qua efficiëntie, maar tevens ook het gebruiksgemak zijn twee essentiële zaken die bij de ontwikkeling van een nieuw product belangrijk zijn.

heidenhain fanuc usbpcnc mach3

Bart is verantwoordelijk voor de CNC-programmering: “Na een kleine demonstratie waren we snel overtuigd dat Condacam de programmeertijd significant omlaag zou brengen. De matrijzen worden in 3D-Cad opgezet en dus als een 3D-model Condacam ingelezen. We zijn nu anderhalve maand verder en zijn uitermate tevreden met Condacam. We hebben een halve dag cursus gehad, en een paar uur telefonische support. Dit gebeurt met Teamviewer, zodat we één op één support krijgen waarbij direct de vragen beantwoord worden terwijl we meekijken op het scherm. Het is ook erg comfortabel dat het geheel nederlandstalig en eenvoudig te bedienen is.”

heidenhain fanuc usbpcnc mach3